Gouden Sleutel Beveiligings systemen

Dorpsstraat 158
2712 AP Zoetermeer
079-316 02 74

Particulier

Ongenode gasten in uw woning zijn een nachtmerrie.

Helaas is louter je deur dichttrekken, niet voldoende om hen buiten te houden. Het beveiligen van je woning, helpt huis en haard te beschermen.

Wij zijn een PKVW bedrijf (politie keurmerk veilig wonen). Dit is een keurmerk, uitgegeven door de overheid en toont aan dat we veel kennis hebben over het verbeteren van uw woning en bezit. Zo moeten wij jaarlijk onze vakkennis laten testen om het keurmerk te mogen blijven voeren. Het garandeert u dat wij weten wat belangrijk is en dat onze beveiligingsveranderingen aan uw woning het verschil kan maken.

Wij zijn ons ervan bewust dat je nooit voor 100% kunt voorkomen dat er niet bij u wordt ingebroken nadat de woning is beveiligd. Maar uit onderzoek is gebleken dat woningen die zijn beveiligd volgens het PKVW maar liefst 85% minder kans hebben op inbraak.

Het PKVW is een basisbeveiliging die bij woonhuizen kan worden toegepast. Natuurlijk is ook belangrijk wat u zelf doet. Zo is het een kleine moeite om de deur op slot te doen als u weg gaat, ook al is dat maar voor 5 minuten. Of verlichting te laten branden in uw woning als u weg bent, zodat het er uit ziet dat er mensen thuis zijn.

U kunt bij ons advies krijgen om uw woning volgens de regels van het PKVW te laten beveiligen. Wij doen een gratis woningcheck (binnen de regio Haaglanden).

Verklein de kans op inbraak in uw woning en maak een afspraak met één van onze adviseurs.