Gouden Sleutel Beveiligings systemen

Dorpsstraat 158
2712 AP Zoetermeer
079-316 02 74

Zakelijk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn ook van waarde voor ondernemingen. De Gouden Sleutel is niet alleen een erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf, maar is ook één van de weinige in Nederland erkende BORG Gespecialiseerd Bouwkundig Beveiligingsbedrijven die projecten mag certificeren volgens de hogere beveiligingsklasse.

Dit houdt in dat wij naast woningen met een lager risico ook woningen en bedrijven met een hoger risico mogen beveiligen.

Borg-beveiliging is een door verzekeraars erkende inbraakbeveiliging. Met een Borg-certificaat laat u aan uw verzekeraar zien dat jouw woning of bedrijf voldoet aan een goede inbraakbeveiliging. Men krijgt alleen een BORG-certificaat als de beveiliging is aangebracht door één van onze erkende installateurs. Veel verzekeraars geven een korting op de premie als u dit certificaat kunt overleggen.
Zo is het beveiligen van uw bedrijfspand(en) een investering die rendeert: minder kans op inbraak (met alle schade vandien) en eventueel een lagere verzekeringspremie!

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om een advies op maat te geven. Voor een afspraak kunt u bellen naar 079 3160274 of mail ons.