Gouden Sleutel Beveiligings systemen

Dorpsstraat 158
2712 AP Zoetermeer
079-316 02 74

Toegangscontrole

De Gouden Sleutel is een totaalleverancier op het gebied van toegangscontrole.

Van voordelige, gelijksluitende cilinders, of een sluitsysteem met de meest geavanceerde sleutels voor utiliteitsprojecten tot elektronische toegangscontrole systemen met code, kaart (proximity) of biometrie (vingerscan).

Toegangscontrole is van groot belang bij panden die niet door onbevoegden mogen worden betreden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld computerruimtes, magazijnen, speciale afdelingen enz. enz. Bij een toegangscontrolesysteem is het belangrijk dat u goed nadenkt over wat u wilt.

Wilt u een simpel systeem waarbij iedereen een sleutel heeft en daar de deuren mee kan openen, dan past een mechanisch sluitplan goed. Dit zijn cilinders die door middel van pallen onderscheid maken welke sleutel welke deur mag openen. Hierbij moet u rekening houden dat dit een definitieve oplossing is.

Het ontwerp en de uitvoering van sluitsystemen vindt bij De Gouden Sleutel geheel in eigen beheer plaats. Sluitplannen worden met behulp van computerprogramma's ontworpen en in eigen huis geassembleerd.

Wanneer u wat flexcibeler wilt zijn, kiest u voor een elektronisch toegangscontrolesysteem. Met behulp van een tag, pas of een vingerscan kunt u de sloten programmeren wie waar in mag. Ook bij verlies kunt u de tag of passen uitprogrameren. Hierdoor blijft de veiligheid gegarandeerd.