Gouden Sleutel Beveiligings systemen

Dorpsstraat 158
2712 AP Zoetermeer
079-316 02 74

Codesloten

Codesloten zijn ideaal voor ruimten waar niet iedereen zomaar in mag lopen. Denkt u bijvoorbeeld aan een magazijn of een serverruimte. Wij werken met 3 verschillende systemen.

Elektronisch

Het systeem waar wij mee werken is van Burg Wachter. Er bestaan verschillend types; er is een systeem met een bediendeel met code en een systeem met een vingerscan.
Door middel van het intoesten van de code op het bediendeel, wordt de cilinder geactiveerd en kan de deur worden geopend. Het systeem (code) is geheel draadloos en kan makkelijk worden gemonteerd.

Ook kunt u het beslag ( krukken ) vervangen voor een elektronische. Op de kruk zit een nummeriek waarmee de kruk geactiveerd wordt wanneer de juiste code is ingetoest.

Mechanisch

Het mechanisch slot van Digital word boven het normale slot geplaatst. Dit systeem is er in diverse uitvoeringen. Met bijvoorbeeld een dagschoot, de code moet iedere keer opnieuw ingetoets worden bij het sluiten van de deur, of één met een nachtschoot. Daar dit een mechanisch slot is zijn er wel beperingen met de code. Nummers van de toegangscode kunnen maar 1 keer gebruikt worden.