Gouden Sleutel Beveiligings systemen

Dorpsstraat 158
2712 AP Zoetermeer
079-316 02 74

Elektronisch

Elektronisch toegangscontrolesystemen zijn er in diverse soorten. Wij werken met de beslagsystemen en elektronische cilinders. Het voordeel hiervan is dat de installatie eenvoudig is, onder meer omdat er geen bedrading nodig is.

Elektronisch beslag

De werking van dit systeem is eenvoudig. Het bestaande deurbeslag wordt vervangen door een nieuwe met daarin een proqsimity lezer. Door middel van het aanbieden van een tag/pas wordt de kruk geactiveerd en kan de deur worden geopend.

Dit kan zowel op buitendeuren als op binnendeuren worden geplaatst. Iedere deur kan apart geprogrammeerd worden. Daarnaast kan het ook uitgelezen worden wanneer wie waar is geweest.

Elektronische cilinder

In plaatst van het vervangen van het beslag kan ook de cilinder vervangen worden. De werking hiervan is precies hetzelfde. Na het aanbieden van de elektronische sleutel ( tag ) kunt u doormiddel van het draaien van de knop de deur openen. 

De mogelijkheden zijn talloos.

Wij informeren u graag welk systeem het beste bij uw situatie of eisen past.

Wij zijn dealer van onder andere 

Code IT

Zolang de voorraad strekt hebben wij de Mul T Lock Code-it voor een speciale prijs. 

Deze deur kruk met code kan in een hand omdraai op iedere deur gezet worden waar niet iedereen in mag. Voor de specificatie kunt u drukken op de