Over ons

De Gouden Sleutel is begonnen in 1993 in een schuur achter een woonhuis gelegen aan de Bleiswijkseweg. In de schuur van 25m² ontvingen wij klanten waarvoor wij sleutels maakten en sloten verkochten. 

Van een eenvoudige sleutel en slotenmaker zijn wij gegroeid naar een bedrijf met een team van slotenmakers en beveiligingsspecialisten die alle kennis betreffende de huidige beveiligingstechnieken in huis hebben

Tegenwoordig met 3 computer gestuurde sleutelmachine's en 8 andere sleutels machine's kunnen wij iedere sleutel maken. Van een gewone huissleutel tot een gecertificeerde sleutel.

Wij zijn een gecertificeerd Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf.

Ons assortiment

We hebben een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een hangslot of een veiligheidsslot nodig heeft, een huissleutel of een kluissleutel. Ook een geldkist of een datasafe kunnen wij uit voorraad leveren.

Tevens kunnen wij projectmatig woningen beveiligen volgens de normen van het politie keurmerk veilig wonen. We doen geen concessies aan de kwaliteit en tegelijkertijd tegen een hele scherpe prijs.

Ook voor bedrijven die een toegangscontrolesysteem, camera systeem of een sleutel-sluitplan willen, is De Gouden Sleutel een solide partner. Daarnaast kunnen wij problemen met deur of raam (bijvoorbeeld een slecht sluitende deur) verhelpen.

Wij hebben een eigen buitendienst die voor u 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar staat.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 079-3160274 of mail ons.

Neem nu contact met ons op!