Meer dan alleen leveren, ook mee denken.

Vaak worden wij gevraagd om goederen de leveren zoals intercom systemen, toegangscontrole, deurdranger, naamplaatjes of brievenbus units. Wij kunnen dit natuurlijk zonder na te denken doen. Maar soms bied een andere product een beter oplossing voor de toekomst.

Neem bijvoorbeeld het type sleutel wat in de algemene toegangsdeur van een appartementen complex zit. Moet deze gecertificeerd zijn zodat niet iedereen een sleutel extra kan bijmaken of wordt dit een standaard sleutel die zomaar nagemaakt kan worden. 

Wij proberen altijd met de Verenging van Eigenaren in overleg te gaan zodat duidelijk wordt wat de wensen van de bewoners zijn.

Naast het reguliere onderhoud bieden wij ook onderhouds contracten aan. Dit heeft als voordeel dat u 1 bedrag per jaar kwijt bent u en geen zorgen meer heeft dat een deur niet meer goed sluit. Wel zo veilig. Daarnaast gaat een slot langer mee als deze goed onderhouden wordt. 

Top 10 werkzaamheden VvE's

Toegangscontrole

Er zijn diverse mogelijkheden om iemand toegangs te geven tot een bepaalde ruimte. Dit noemen wij toegangscontrole. De mogelijkheden die wij kunnen aanbieden zijn zowel mechanisch als elektronisch.

Mechanische toegangscontrole is doormiddel van cilinders en sleutels. Hier bepaal je vooraf wie welke deur mag openen. 

Elektronische toegangscontrole kan op verschillende manieren. Het kan door een code of doormiddel van een TAG. Bij het toepassen van een code bediendeel heeft de gebruiker niets bij zich te hebben. Door het intoesten van de juiste code wordt bijvoorbeeld de elektrische sluitplaat ontgrendeld en kan de deur geopend worden.

De andere mogelijkheid is gebruik van een TAG. Bij het aanbieden van de TAG (contactloos) wordt de elektrische vergrendeling aangestuurd. Het voordeel van deze manier van toegangscontrole is dat er makkelijk gewisseld kan worden van wie waar in mag en dat gebruikers bij verloren TAG's uitgeprogrammeerd kunnen worden. Hierin zijn diverse merken waarvan wij dealer zijn. 

Wilt u meer informatie neem dan contact met. Dit kan via het contact formulier of telefonisch.

Intercom systemen

Intercoms zijn er in verschillende uitvoeringen. Waarvoor gekozen wordt is afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Zo kunt u kiezen uit een audio systeem en video systeem of een audio systeem wat voorbereid is voor een video systeem.

2 draads systeem

Het systeem waar wij mee werken is van comelit, dit is een 2 draads systeem. Hierdoor is het meestal mogelijk om de bestaande bedrading te gebruiken. Omdat de bestaande kabels gebruikt kan worden zijn de kosten voor het installeren vaak lager dan gebruikelijk.

Wat is de beste keuze voor u

De meeste gebruikers kiezen voor een audio systeem voorbereid op video. Het audio toestel is namelijk goedkoop ten opzicht van het video toestel. Met het audio toestel kan na het aanbellen gesproken worden met de bezoeker en kan de deur op afstand geopend worden.

Mochten er bewoners zijn die ook willen zien wie er voor de deur staat dan kan de bewoner zelf een video toestel aanschaffen en kijken wie er voor de deur staat. Hierdoor zijn de aanschaf kosten een stuk lager.