Deurdrangers

Op deuren die na het openen automatisch gesloten moeten worden kunt u een deurdranger laten plaatsen. Voor iedere deur is een deurdranger. Of het nu een houten, metalen of kunststof deur is. Wel is het afhankelijk van het feit of de deur naar buiten of naar binnendraaid. Ook de zwaarte en de frequentie van de deur is van belang. 

Elektrische deurdrangers

Naast de mechanische deurdranger kunt u ook een elektrische deurdranger plaasen. Deze worden op entree deuren geplaatst en kunnen op diverse manieren aangestuurd worden. Zo kan er aan de buitenkant een sleutelschakelaar geplaatst worden die met de bestaande sleutel te bedienen is of u kunt een elektronische toegangscontrole plaatsen.

Een bijkomend voordeel hiervan is dat een verloren sleutel verwijderd kan worden en dus geen verloren sleutels in omloop zijn. Vanaf de binnenzijde wordt de deurautomaat geopend door een elleboog druk knop of handsfree met een radarl bewegingsmelder. 

Wij hebben verschillende soorten deurdrangers zowel mechanisch als elektronisch. Geinteresseerd ? U kunt ons bellen voor informatie op 079 3160274, wij komen graag de situatie met u bespreken.