Ongenode gasten in uw woning is een nachtmerrie.

Helaas is louter je deur dichttrekken niet meer voldoende om de inbrekers buiten te houden. Het op de juiste manier beveiligen van je woning helpt de inbreker buiten te houden. Maar wat is de beste manier.

Wij hebben geprobeerd om u een beetje wegwijs te maken in hoe u het beste uw woning kunt beveiligen. Hieronder vindt u onze top 10 beveiligings produkten om uw woning goed te beveiligingen.

Wij zijn een Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf.

Onze Beveiligings adviseurs kunnen ook bij u langs komen om geheel vrijblijvend een beveiligingsplan in samenspraak met u te maken.

Al onze slotenmakers zijn gecertificeerd en werken met het nieuwste gereedschap wat een juiste plaatsing van de beveiligings produkten garandeert.

Top 10 werkzaamheden Particulieren

Mechanische beveiliging

Beveiliging begint met het plaatsen van goede sloten op de deuren en ramen, want dat is het enige wat de meeste inbrekers tegen houd om binnen te komen. Dan hoor ik u nu al denken; Als ze binnen willen komen, komen ze toch wel binnen. Wij als Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf kunnen dat helaas niet ontkennen. Wel is het zo dat een beveiligde woning de kans tot een inbraak met 90% verkleind als er goede maatregelen zijn getroffen.

Één ding wat de inbreker niet wil is gepakt worden en als hij langer nodig heeft om binnen te komen gaat hij een deur verder. Natuurlijk moet u de deuren en de ramen dan wel goed afsluiten en niet alleen de deur dicht trekken omdat u alleen de hond moet uitlaten of een boodschap moet doen en binnen 10 minuten weer terug bent. Een gemiddelde inbraak duurt maar 7 minuten. 

Voordat u uw woning gaat beveiligen moet u zelf maar eens de voordeur openen en dan kijken waar u bent geweest als u 60 seconden in huis rond loopt. U zult verbaast zijn waar u allemaal al bent geweest. 

Mocht u advies willen hebben, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. U kiijgt als er een verbetering in de beveiliging nodig mocht zijn hiervan een offerte.

Elektronische beveiliging

Vaak denken mensen dat ze goed beveiligd zijn als er een elektronische beveiliging zoals een alarm systeem of camera systeem is geïnstalleerd. Maar het enige wat u een inbreker buiten houd is de deuren en ramen goed afsluiten met de juiste inbraakwerende sloten.

Een elektronische beveiliging zoals een alarm systeem of camera systeem signaleren alleen als er een deur of raam open gaat, en dan is het eigenlijk al te laat. Natuurlijk blijft de inbreker korter binnen als er een sirene in de woning af gaat en een melding naar de bewoner wordt gestuurd. U kunt dan later terug kijken op de camera wie er bij u ingebroken heeft maar u had hem liever buiten willen houden.

Wanneer dan wel een elektronische beveiliging; Als eerste moeten de organisatorische maatregelen getroffen worden, zoals het goed afsluiten van deuren en ramen, er niet geëtaleerd wordt, de verlichting automatisch aangaat doormiddel van tijdschakelaars enz.enz..

Daarna moeten u er voor zorgen dat de inbreker niet makkelijk binnen komt, goede sloten op deuren en ramen. Nadat dit gebeurd is adviseren wij een alarmsysteem en daarna een camera systeem. Want als de inbreker dan bijvoorbeeld een raam heeft ingegooit gaat er een sirene af en een meliding naar uw mobiele telefoon.

Wanneer u een melding krijgt kunt u kijken op de camera wat er om of in uw huis gebeurd en kunt u zien of u de politie moet bellen.

Voor een goed en eerlijk advies kunt u contact met ons opnemen.