Deur openen

Buiten gesloten

Het gebeurt iedereen wel een keer. Buiten gesloten, en nu, gooit u een raam in om de deur te openen, of gaat u zelf met een boor het slot forceren of belt u een slotenmaker. Allemaal mogelijkheden om uw woning weer in te kunnen. Maar zijn deze oplossingen dan ook de goedkoopste. Bij het ingooien van een raam moet het glas vervangen worden, hierdoor komen er ook beschadigingen aan de glaslatten zodat u het raam ook opnieuw moet verven. Zelf boren, hierdoor moet u minimaal de cilinder vervangen. Als het u al lukt om deze open te boren. Het open boren van een cilinder is niet altijd even makkelijk. Misschien zit er wel een boorbeveiliging in de cilinder of zijn er speciale pallen in de cilinder waardoor de boor in de cilinder afbreekt. Hierdoor bent u alleen maar verder van huis. de goedkoopste oplossing is toch echt het bellen van een slotenmaker. Deze kan de deur zonder schade openen.

Flipperen

Als u buitengesloten bent, komt dit meestal omdat u de sleutel bent vergeten. Dit betekend dat de deur ook niet op slot is gedraaid. je hoeft dus helemaal niet de cilinder uit te boren. Doormiddel van een plastic kaart kan de deur geopend worden. Wij openen alle deuren binnen 30 minuten. Naast flipperen zijn er uiteraard ook nog andere manieren op de eur tre openen. Dus ga niet zelf aan de slag maar bel de slotenmaker die er verstand van heeft. Vaak is dit vele malen goedkoper dan zelf proberen. Dus bel de slotenmaker.

24 uur service

Buitengesloten zijn komt altijd ongelegen. Wij hebben een 24 uur service dus ook op tijden dat de winkel gesloten is kunt u ons bellen. U kunt ons bereiken op 079-3160274