Inbraakschade is meer dan alleen materiële schade

Het is natuurlijk vervelend als er bij u wordt gebroken. Maar heeft u wel eens nagedacht wat de consequentie van zo'n inbraak kunnen zijn.

Naast de diefstal van de laptop's, de computer of de beeldschermen kunnen ook de producten die u verkoopt gestolen zijn. U kunt u uw bedrijf op dat moment niet openen. Dit betekend die dag geen productie en geen verkoop.

Met een goed beveiliging had dit verkomen kunnen worden. Naast een goed advies op lokatie kunnen wij ook de producten snel en vakkundig installeren.

Wij hebben het grootst assortiment cilinders, sloten en aanverwanten artikelen van de regio haaglanden.

Maar naast beveiliging doe wij nog veel meer. Wij kunnen zorgen voor een goed bewegwijziging in uw bedrijf, wij leveren sleutelkasten van 10 tot hoeveel haken u maar wil, om uw reserve sleutels veilig in op te bergen, deurdranger die de deur goed doet sluiten, en natuurlijk maken wij ook sleutels.

Of u nou een gewone sleutel of een gecertificeerde sleutel wilt hebben wij kunnen deze voor u leveren. 

De merken waar wij zo al mee werken zijn; DOM, Mul T Lock, BKS, GU, Fuhr, Winkhaus, Wilka, Yale, Nemef, Lips, Evva, Cisa, NHN, Burgwachter, Dorma, Buva, Abus, Pfaffenhain, Dieckmann, S2, Veilig.

Top 10 werkzaamheden Bedrijven

Cilinders

Er zijn veel verschillende soorten cilinders.

De inbraakwerendheid van een cilinder wordt aangeduid met het SKG keurmerk. Zo zijn er SKG**® en SKG***® cilinders. Hoe meer sterren hoe zwaarder het slot. Ook qua sleutels zijn er diverse mogelijkheden, een gecertificeerde sleutel of een standaard sleutel.

De cilinders met een standaard sleutel kunnen gewoon nagemaakt worden, de sleutels die bij een gecertificeerde cilinder worden geleverd kunnen alleen gemaakt worden met een pasje wat bij het slot geleverd is. Hierdoor kun je gecontrolleerd een sleutel uitgifte doen. Nadeel hiervan is dat u niet weet hoelang deze nog gecertifceerd is.

Vaak zien wij bij bedrijven een gecertificeerde cilinder in de deur zitten waarvan het patent al verlopen is en de sleutel dus zonder certificaat nagemaakt kan worden. U heeft dus geen controle meer over uw sleutel beheer. Vraag dit dan ook altijd hoelang het patent nog geldig is op de cilinder. Wij hebben een lijst van ieder merk, hoelang deze nog gecertificeerd is. Laat u informeren.

Opberg mogelijkheden

Één plek waar je alle belangrijke spullen bewaard.

Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. U kunt het natuurlijk in een bureau lade neerleggen, maar als het gevoelige informatie zoals personeels gegeven moet het misschien wel in een afgesloten kast zitten. Of heeft u verzekerings papieren waar eigenlijk niemand iets mee doet maar wilt u deze wel goed opgeborgen hebben, neem dan een inbraakwerende of brandwerende kluis of een brandwerende achiefkast. Ook voor het afstorten van geld kunnen wij een geschikte oplossing aanbieden.

In een sleutelkluis kunt u sleutels overzichtlijk en bovendien veilig achter slot en grendel op bergen. Zo is een sleutelkluisje niet alleen ideaal voor thuis, maar kan deze ook een goede uitkomst bieden voor bedrijven waar veel sleutels in omloop zijn en het beheer ervan een grote uitdaging is.

Wij hebben in ons assortiment kleine en grote kluizen of sleutelkasten voor 40 tot wel 400 sleutels.