Toegangscontrole

Elektronisch toegangscontrolesystemen zijn er in diverse soorten. Wij werken met de wandlezers, beslagsystemen en elektronische cilinders. Het voordeel hiervan is dat de installatie eenvoudig is, onder meer omdat er geen bedrading nodig is.

Elektronische schilden

De werking van dit systeem is eenvoudig. Het bestaande deurbeslag wordt vervangen door een nieuwe met daarin een proqsimity lezer. Door middel van het aanbieden van een tag/pas wordt de kruk geactiveerd en kan de deur worden geopend.

Dit kan zowel op buitendeuren als op binnendeuren worden geplaatst. Iedere deur kan apart geprogrammeerd worden. Daarnaast kan het ook uitgelezen worden wanneer wie waar is geweest.

Elektronische cilinder

In plaatst van het vervangen van het beslag kan ook de cilinder vervangen worden. De werking hiervan is precies hetzelfde. Na het aanbieden van de elektronische sleutel ( tag of telefoon met NFC ) kunt u doormiddel van het draaien van de knop de deur openen. Uw hand wordt de sleutel.

Wandlezers

Een wand lezer is in tegenstelling tot de schilden en de cilinder wel een bedraad toegangscontrole systeem. Deze kan direct aan een computer aangesloten worden waardoor wijzigingen online in het systeem toegepast worden. De mogelijkheden zijn talloos.

Wij informeren u graag welk systeem het beste bij uw situatie of eisen past. Wij zijn o.a. dealer van Evva, Wilka, DOM, ILOQ en Mul T Lock. Maar ook andere systemen kunnen wij leveren.