Sleutel sluitplannen

Een mechanisch sluitplan is meer dan een aantal cilinders met bijbehorende sleutels. Het gaat ook over het plan over wie waar toegang toe mag hebben. Eenvoudig gezegd kunt u de cilinders zo laten maken dat de beheerder overal in kan en dat andere mensen een beperkt toegang hebben tot de ruimtes. U bepaalt dat.

Zo kunt u bijvoorbeeld een systeem laten maken waarbij iedereen één sleutel heeft en zij alleen in de ruimten kunnen komen waar ze in mogen. En in de andere ruimten dus niet.

Ook bij een appartementengebouw kan iedereen de toegangsdeur open en hun eigen voordeur, maar niet de deur van de buren.

Gecertificeerd en standaard

Wij leveren deze systemen in verschillend merken cilinders. Afhankelijk van de wisseling van personeel kunt u kiezen uit een gecertificeerd sleutelsysteem of met een niet-gecertificeerd systeem.

Gecertificeerde systemen hebben een beveiliging op het namaken van sleutel, omdat namaken alleen kan met bijgeleverde certificaat. Deze beveiliging is voor een bepaalde tijd.

Merken

Wij kunnen in principe ieder merk leveren. Wij zijn van 4 verschillende merken dealer: Mul T Lock, Pfaffenhain, DOM Teco en BKS.

Doordat wij zelf de cilindes en de sleutels maken kunnen wij deze snel leveren. Hiervan hebben wij een ruime voorraad en kunnen binnen 24 uur een sluitplan leveren.