Onderhoud sloten

U kent het wel, een deur die niet goed sluit. Een slot die moeilijk op slot gaat. Een Scharnier wat stuk is. Allemaal mankementen die vaak wel opgemerkt worden maar waar pas iets aangedaan wordt als het te laat is.

Hierdoor kunnen de kosten hoger uitvallen. Door eens per jaar het hang en sluitwerk na te lopen gaat deze ook langer mee en voorkomt u hogere kosten. 

Wat doen wij bij een onderhoudsbeurt

Als eerste maken wij een deuren staat. Dit houd in dat wij samen met u kijken welke deuren er in het onderhouds contract vallen. Wij bereken namelijk per deur. Hiervan wordt een materiaallijst gemaakt welke sloten in de deur gemonteerd zitten.

Vervolgens wordt er in het kozijn een deurnummer geplakt zodat bij tussentijdse storingen direct bekend is welke deur bijvoorbeeld niet goed sluit. Hierna worden alle beweegbare materialen gecontrolleerd op een juiste werking.

U krijgt na het uitvoeren van het onderhouds contract een verslag van de deur waar de materialen eventueel vervangen moet worden.

Wij hebben 3 verschillende soorten onderhouds contracten. Geinteresseerd ? U kunt ons bellen voor informatie op ​079-3160274​