Code sloten

Codesloten zijn ideaal voor ruimten waar niet iedereen zomaar in mag lopen. Denkt u bijvoorbeeld aan een magazijn of een serverruimte, of gewoon de buitendeur zodat iedereen makkelijk naar binnen kan. Wij werken met verschillende systemen.

Elektronisch

Er bestaan verschillend types; Er is een systeem met een code bediendeel, een TAG systeem of een combinatie van deze twee. Door middel van het intoesten van de code op het bediendeel wordt bijvoorbeeld een een elektronsche sluitplaat in het kozijn vrijgegeven.

Om meer veiligheid te hebben kan dit ook een elektronische meerpuntsluiting zijn. De mogelijkheden zijn groot en wij komen dan ook graag geheel vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn.

Ook kunt u het beslag ( krukken ) vervangen voor een elektronische. Op de kruk of op het schild zit een code tableau waarmee de kruk geactiveerd wordt wanneer de juiste code is ingetoest.

Mechanisch

Ook bestaan er mechanisch codesloten. deze worden boven het normale slot geplaatst. Dit systeem is er in diverse uitvoeringen. Met bijvoorbeeld een dagschoot, de code moet iedere keer opnieuw ingetoets worden bij het sluiten van de deur, of één met een nachtschoot.

Daar dit een mechanisch slot is zijn er wel beperingen met de code. Nummers van de toegangscode kunnen maar 1 keer gebruikt worden.