Sleutels

Met meer dan 5000 verschillende soorten sleutels durven wij wel te zeggen dat wij tot één van de grootste sleutelspecialisten van regio haaglanden behoren.

Sleutels zijn er in alle soorten en maten. Voor een huissleutel, een klaviersleutel, een dubbel baard sleutel, een gecertificeerde sleutel of autosleutel met transponder wij kunnen deze voor u maken.

Ook kunnen wij sleutels op code maken voor bijvoorbeeld kantoormeubelen of brievenbussen. Iedere sleutel is weer anders je hebt sleutel met insnijdingen maar ook met putjes. ieder type sleutel moet op een andere machine gemaakt worden.

Wij hebben in totaal 14 verschillende soorten machine. 4 hiervan zijn computer gestuurd wat een goede werking gegarendeerd.

Auto sleutels met transponders

Dit zijn auto sleutels waar een "chip" in zit. Als de "chip" niet in de sleutels zit of niet goed geprogrammeerd is start de auto niet. Wij hebben een speciale computer gestuurde machine die deze sleutels kunnen uitlezen en de nieuwe sleutel kunnen programmeren. Dit kan helaas nog niet bij iedere auto sleutel. Of dat dit bij uw auto sleutel kan kunnen wij alleen zeggen wanneer we de sleutel uitlezen.

Code sleutels

Naast sleutel namaken kunnen wij ook sleutels op code maken. Het nummer van de sleutel staat op het slot. Dit zijn vaak sloten met een lage veiligheids risico zoals bijvoorbeeld een brievenbus of dakkoffer. Ook op sloten van kantoormeubelen staat vaak een nummer. Mail ons het nummer en wij kunnen nazien of we deze sleutel kunnen maken.

Gecertificeerde sleutels

Er zijn sleutels die wij niet gelijk kunnen maken dit zijn gecertificeerde sleutels. Deze moeten doormiddel van een certificaat bestel worden bij de fabriekkant. De levertijden van deze sleutel is van 2 dagen tot 10 dagen.

Daar wij dealer zijn van diverse merken kunnen wij sommige sleutels binnen 2 dagen leveren. Wij kunnen ieder merk sleutel leveren. zoals DOM, Nemef, Mauer, Iseo, Cisa, Ikon, MulTlock, Evva, Lips enz.

Kluissleutel en klaviersleutels

Klaviersleutels zijn vaak binnendeur sleutels. Dit zijn sleutels met een baard. Een kluis sleutel heeft zelfs aan twee zijde een baard. De levertijd van deze sleutelss is langer dan de standaard klaviersleutel. Met special machines kunnen wij deze sleutels op een honderste minimeter voor u maken.