Alarm systemen

Steeds meer mensen kiezen voor een alarm systeem. Wij hebben een alarm van het merk Alphatronics. De hybride opzet van de AlphaVision ML maakt het alarmsysteem uitermate geschikt voor de beveiliging van zowel woonhuizen als winkels en bedrijven.

Standaard beschikt het systeem over 8 secties en 12 bekabelde zones. De centrale kan door middel van modules eenvoudig worden uitgebreid tot 100 zones waarvan maximaal 32 draadloze zones.

Doormelding

Geen dure abonnementen geen onderhoudskosten. Met de mySmartControl is een unieke functie om o.a. de AlphaVision inbraakpanelen te kunnen bedienen met een intuïtieve cloud APP. Het mySmartControl platform is zo gebouwd om het aansluiten kinderspel te laten zijn.

Moeilijke netwerkinstellingen en of port-forwarding zijn veelal niet noodzakelijk. De APP is beschikbaar voor iOS en Android en biedt o.a. selecteerbare PUSH notificatie, e-mail rapportage, in- en uitschakelfuncties, overbruggingsfuncties, een geïntegreerde in-APP chatfunctie. 

Offerte

Voor een passend advies, een offerte op maat, komen wij graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken. Ook hebben onze beveiliging specialisten een demo koffer bij zich om de mogelijkheden te laten zien.