Schuifpui sloten

Hout, kunststof of aluminium

Schuifpuien zijn er in verschillende soorten. Houten, kunststof of aluminium. De beveiliging van deze deuren kan op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld met een veiligheidsschild met kerntrek beveiliging. aangezien dit niet voor iedere deur leverbaar is kan er ook een andere cilinder geplaatst worden.

Naast een veiligheidsschild of een cilinder met kerntrek beveiliging kan er ook een barriere stang tussen het vast en schuivende deel geplaatst worden. Nadeel van deze beveiliging is dat dit alleen vanaf de binnenzijde te bedienen is.

Vervanging van schuifpui sloten

Wij hebben ons gespecilaseerd in het vervangen van onderdelen in de schuifpuien. Als een schuifpui moeilijk open of dicht gaat kunnen wij de sloten vervangen. Ook kunnen wij de loopwagen, waar de schuifpui op schuift, vervangen.

Wij werken samen met verschillende schuifpui leveranciers en hebben de kennis in huis om de sloten op de juiste wijze te vervangen. De leveranciers waar wij mee samen werken zijn Schipper Ede, Eland brand, SI en GU. Wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad en kunnen u dus snel helpen.