Naamplaatjes en gecertificeerde sleutels

Voor een VvE beheerder zijn er 2 dingen die veel tijd en werk in beslag nemen, naamplaatjes en sleutels.

Bij het bellentableau moet een naamplaatje komen. Of naast uw voordeur een huisnummer bord. Wij kunnen deze voor u maken. Met onze eigen graveer service kunnen wij ieder bord maken. Dit kan op Kunststof, Aluminium of RVS-look in iedere afmeting en kleur.

Meer dan 1000 VvE's

Wij maken al voor meer dan 1000 Vve's naamplaatjes. Mocht u er ook voor kiezen om de naamplaatjes bij ons te laten maken dan komen wij eerst langs om de specificaties van de naamplaatjes op te nemen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de maatvoering , letter type, kleur en montage mogelijkheid.

Plaatsen van naamplaatjes

Naast het maken van naamplaatjes kunnen wij ook de naamplaatjes voor u plaatsen. Wij doe dit in de regio Haaglanden en regio Leiden.

Gecertificeerde sleutels

Ook voor sleutels bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen ne het aanleveren van de opdracht alles voor uw regelen. Wij leggen contact met de aanvragen. Wij sturen eventueel rechtstreeks een factuur en leveren de sleutel ook rechtstreeks.

Voor u als Vve beheerder geen zorgen meer dat de sleutel kwijt raakt of dat u nog administratieve werkzaamheden moet uitvoeren.

Wij kunnen ieder merk gecertificeerde sleutel leveren. Gemiddeld is de levertijd van een sleutel 5-10 werkdagen. dit is afhankelijk van het merk.